Afdekkingen

Afdekkingen

Een veilige zwembadafdekking is één van de belangrijkste onderdelen van uw zwembad. Het zorgt ervoor dat u steeds grenzeloos kunt genieten zonder angst voor ongevallen met uw geliefden. Uw zwembadrolluik zorgt er ook voor dat de warmte in uw zwembad behouden blijft. Bovendien zorgt het rolluik ervoor dat uw zwembadwater langer zuiver blijft.

Veruit de meeste zwembaden hebben op dit moment een lamellenafdekking van dit materiaal; PVC. De PVC lamellen zijn leverbaar in diverse kleuren, ondoorzichtig of transparant. Daarnaast is de "solar" variant, met verwarming, een zeer populaire afdekking gebleken. PVC is sterk en staat garant voor jarenlang gebruik.

Voor een opbouwafdekking kunnen we geen solar aanbieden, indien deze niet is afgedekt.

De laatste jaren wordt er steeds vaker gekozen voor lamellen van polycarbonaat omdat deze stuk sterker dan de PVC lamellen. Nieuw zijn de zeer stabiele en esthetische brede lamel van 83mm en 16mm dikte. Een ware lust voor het oog. De lamellen zijn geproduceerd uit 100% polycarbonaat en zijn voorzien van een anti-alg sluiting waardoor aanhechting van alg nauwelijks mogelijk is. Ook verkrijgbaar in "Solar" en "anti-condens" variant.

Renovatie:Wilt u uw bestaande zwembadafdekking vernieuwen, maar weet u niet hoe hieraan te beginnen? Hebt u vandaag een kleuren afdekking liggen en wilt u deze vervangen door een solarafdekking? Ziet u de bomen door het bos niet en wilt u hierin geholpen worden? Of wilt u dat wij de afdekking voor u vernieuwen?

Neem dan even contact met ons. Wij zorgen voor een degelijke oplossing!

AstralPool:

De afdekkingen die door Fluidra Industry France worden vervaardigd onder de merknaam AstralPool, zijn conform aan de veiligheids voor waarden van de norm NF P90-308 welke sinds 3 januari 2003 de regels voorschrijft om verdrinking van kinderen te voorkomen.
Installatie van een afdekking neemt niet weg dat toezicht van ouders of volwassenen essentieel is voor de bescherming van kleine kinderen.

Cover Connect smartphone applicatie:

- Conform aan de norm NF P90-308 - Staat toe de afdekking via Bluetooth te openen en te sluiten, zonder afstandsbeperking.
- Toegang beveiligd door een wachtwoord.
- Eenvoudige installatie - Automatische verbinding met de murale beheersunit of receiver in de poot (standaard op het model OCTEO, optie op de modellen zonder zonnepanelen)
- Simpele installatie dankzij de koppelprocedure.
- Toegang tot documentatie over het product
- Flexibiliteit - Compatibel met Android & iOS (te downloaden via Play Store & App Store).
- Beschikbaar in 8 talen
- Mogelijkheid om te koppelen aan meerdere smartphones

Octéo:

- 4 kleurencombinaties om uit te kiezen
- Een nieuw model ontworpen in samenwerking met een ontwerpbureau: eigentijdse vorm & profiel + EXCLUSIVITEIT van AstralPool : BlueTooth receiver ingebouwd in de poot voor een manipulatie via de applicatie
- Gegoten aluminium structuur
- Montage- en demontage gemak

Sveltéa:

- 4 trendy kleuren
- Geprofileerde afwerking met hedendaags design
- Uitschakelbare buismotor
- Vermindering van de benodigde ruimte
- Montage- en demontage gemak