Energy

Energy

Foto

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Do you have any questions about Energy?

Beschikbare opties:

De Energy is onze meest complete zwemspa. De zwemspa loopt over van de speciale features, accessoires, massagejets en andere innovatieve technieken. In het zwemgedeelte heeft u de mogelijkheid om uitgebreid te sporten of te zwemmen. Zodra u uitgetraind bent, kunt u in de whirlpool lekker tot rust komen met één van de vijf unieke massages, die allemaal door Fonteyn Spas ontwikkeld zijn, in samenwerking met professionele masseurs en fysiotherapeuten.

Specificaties:

Afmetingen: 720x228x128 cm

Zitplaatsen: 2

Ligplaatsen: 1

Aantal jets: 110

Aantal swimjets: 3

Vloer swimjets: 2

Synergie water balans systeem: ja

Energie efficiënte pompen: ja

Led verlichting: ja

Wifi Ready: optie

Hybride heating: ja

Inhoud normaal: 14000 liter

Gewicht normaal 1650 kg

Current lift technologie: ja

ONTWERP VAN ZWEMSPA ENERGY

In het ontwerp van de Energy is het beste van twee werelden gecombineerd: u heeft enerzijds een actief zwembad en anderzijds een ontspannende spa tot uw beschikking. Hoewel u de beide baden heel verschillend gebruikt, doet de één niet af aan de ander. Zo heeft u in het zwemgedeelte alle ruimte voor een actieve zwemsessie. Daar kunt u in de spa dan weer optimaal van bijkomen op één van de vier comfortabele zitplaatsen. Dankzij de vele zitplaatsen kunt u met genoeg gezelschap van uw spa genieten. De zwemspa is niet alleen functioneel, maar ook sierlijk afgewerkt met fonteinen en led-verlichting en daarmee tevens een lust voor het oog.

MASSAGE VAN ZWEMSPA ENERGY

Het spabad van de Energy is gelijk aan de spa Euphoria. In dit riante spabad kunnen maar liefst vijf unieke massages ervaren worden, die door Fonteyn zijn ontworpen in samenwerking met professionele masseurs en fysiotherapeuten. Zo kunt u uw rug heerlijk laten masseren door de Aqua Rolling Massage®, de Intense Therapy Zone® of de Therapy Wave Zone®. Ook kunt u zich volledig uitstrekken op het Levitation Bed® waar uw lichaam gedragen wordt op de opwaartse stroom van de vele krachtige jets onder u. Tot slot kunt u uw monnikskapspier lekker los laten roffelen onder de Waterfall Massage®. De Energy biedt u naast een riant zwembad dus ook een complete spa waarin u optimaal tot rust komt.

Adembenemende spa designs met uitzonderlijk zitcomfort.

Bij Passion Spas is het ontwerpen van fantastische spa's onze specialiteit. We gaan tot het uiterste om er zeker van te zijn dat ieder detail van de spa voldoet aan uw comfort en optimale ontspanningservaring.

De mooie lijnen in de spa zijn naast aantrekkelijk ook functioneel en zorgen voor de juiste positie van de verlichting, jets en andere functies. De bedieningsknoppen zitten binnen handbereik en de ergonomie en diepte van de zittingen zorgt voor maximaal comfort. In iedere spa zit een variatie aan massage opties voor uw gebruiksplezier. Mooie watervallen, Led verlichting en aromatherapie zijn slechts een kleine selectie van alle functies die wij in onze spabaden bouwen om u de beste spabeleving te kunnen bieden.

Uw Passion spa is een meesterwerk ontworpen voor functionele schoonheid in uw huis of tuin.

Vriendelijk voor de planeet

Award winnende Hybrid Heating technology™ met uitzonderlijke energie efficiëntie. Terwijl u geniet van uw Passion spa bent u vriendelijk voor uw portomonnee en voor het milieu. Passion Spa's zijn ontworpen om te besparen op energieverbruik door een variatie aan innovaties.

De Hybrid Heating technology™ zorgt voor optimaal gebruik van de warmte die geproduceerd wordt door de elektrische verwarmer. De speciaal ontworpen massagepompen zorgen door wrijving van water voor extra warmte, waardoor u bespaart op energieverbuik. Door de programmeerbare knoppen kunt u de tijden instellen dat de spa in- en uitgeschakeld wordt en de lage wattage filtratiepomp zorgt voor sprankelend schoon water met minimaal energieverbruik. De 3-laags isolatie, de extra dikke walk-on safety cover en Everlast™ floor zorgt ervoor dat uw spa de warmte goed vasthoudt.

Water therapie

Passion Spas biedt de meest innovatieve massagefuncties die ooit ontwikkeld zijn. Iedere Fonteyn spa heeft een variatie aan massagefuncties die zorgen voor de optimale ervaring in watertherapie. Door onze jarenlange ervaring en de nauwe samenwerking met fysiotherapeuten hebben we een grote variatie aan unieke Passion Spas massagefuncties, zoals onze Aqua Rolling Massage™, Intense Therapy Zone™, Therapy Wave Zone™, Levitation Bed™ en Waterfall Massage™.

Perfect water

Uitzonderlijk schoon water dankzij ons Synergy Watermaintenance System. Passion spa's zijn uitgerust met een veelzijdig waterzuiveringssysteem wat er voor zorgt dat uw water kristalhelder blijft, zodat u er minimaal onderhoud aan heeft en minder waterverbruik.

De circulatiepomp zorgt ervoor dat uw water constant gefilterd wordt ook als de massagepompen uit zijn. Het water wordt gezuiverd door het ozone systeem en in onze Signature en Exclusive Collection wordt dit extra gecombineerd met een UV systeem wat samen ons Synergy Watermaintenenance System vormt. De combinatie van UV en ozon reiniging zorgt voor kristalhelder water.

Prijs voor de swimspa is zonder transport! Gelieve ons te contacteren voor een juiste prijs. 

Tags: Energy