Octéo 3m x 6m

Octéo 3m x 6m

Foto

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Do you have any questions about Octéo 3m x 6m?

  • Bekeken: 716
  • Model: Octéo 3m x 6m
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 5.880,60€
  • Excl. BTW: 4.860,00€

Beschikbare opties:

OCTEO, de nieuwe designpoten voor de bovengrondse oprolsystemen van AstralPool, geven je zwembad een moderne touch. OCTEO is helemaal made in France.

De designpoten zijn ontworpen in samenwerking met een designer. De moderne, stijlvolle & luchtige vormgeving is tijdloos.

En de vier gecombineerde kleuren zijn volkomen in harmonie met de trendboeken die in de decoratiesector zijn ontwikkeld.


De pluspunten:

– Een modern design & profiel
– Het assortiment bestaat uit 4 tweekleurige modellen
– De designpoten zijn voorzien van bluetooth, een exclusiviteit van AstralPoolEen exclusief technisch kenmerk van OCTEO is dat de poten voorzien van een bluetooth receiver om de afdekking eenvoudig te bedienen via de applicatie COVER CONNECT. OCTEO is conform aan de norm NF P90-308, deze applicatie staat toe om de afdekking te openen en te sluiten vanaf een smartphone. De applicatie COVER CONNECT is gratis & zonder abonnement te downloaden. Wanneer je deze app combineert met met OCTEO, ben je bovendien in staat om de zwembadafdekking op moderne wijze te beveiligen.


Personen die liever geen smartphone gebruiken,  de OCTEO tevens bedienen via de een draadloze wandbedieningskast of een afstandsbediening in de vorm van sleutelhanger (deze laatste is niet conform aan de norm NF-P90-308).


Tot slot maakt de uitschakelbare buismotor het mogelijk het zwembad handmatig te beveiligen en is de sleutelschakelaar discreet maar toegankelijk op ergonomische hoogte.


Garantie motor en stuurkast: 5 jaar

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren uitvoeringen, zie foto's.

Kleuren van de lamellen te kiezen: zand, wit, grijs, medium grijs. Gelieve dit op te geven bij uw bestelling.


Na bestelling krijgt u van ons een document om in te vullen met alle nodige afmetingen van uw zwembad, zodat wij de afdekking correct kunnen bestellen.


De opgegeven prijzen van onze webshop, zijn prijzen voor rechthoekige zwembaden. Wilt u een afwijkende afmetingen, een romeinse trap of een trap met vrije vorm? Stuur ons dan even een mailtje en dan bekijken wij de mogelijkheden.


Levering gebeurt aan de voordeur  op een vooraf opgegeven tijdsblok.

Tags: Octéo 3m x 6m