Afdekkingen

Afdekkingen

Een veilige zwembadafdekking is één van de belangrijkste onderdelen van uw zwembad. Het zorgt ervoor dat u steeds grenzeloos kunt genieten zonder angst voor ongevallen met uw geliefden. Uw zwembadrolluik zorgt er ook voor dat de warmte in uw zwembad behouden blijft. Bovendien zorgt het rolluik ervoor dat uw zwembadwater langer zuiver blijft.

Veruit de meeste zwembaden hebben op dit moment een lamellenafdekking van dit materiaal; PVC. De PVC lamellen zijn leverbaar in diverse kleuren, ondoorzichtig of transparant. Daarnaast is de "solar" variant, met verwarming, een zeer populaire afdekking gebleken. PVC is sterk en staat garant voor jarenlang gebruik.

De laatste jaren wordt er steeds vaker gekozen voor lamellen van polycarbonaat omdat deze stuk sterker dan de PVC lamellen. Nieuw zijn de zeer stabiele en esthetische brede lamel van 83mm en 16mm dikte. Een ware lust voor het oog. De lamellen zijn geproduceerd uit 100% polycarbonaat en zijn voorzien van een anti-alg sluiting waardoor aanhechting van alg nauwelijks mogelijk is. Ook verkrijgbaar in "Solar" en "anti-condens" variant.

Renovatie:Wilt u uw bestaande zwembadafdekking vernieuwen, maar weet u niet hoe hieraan te beginnen? Hebt u vandaag een kleuren afdekking liggen en wilt u deze vervangen door een solarafdekking? Ziet u de bomen door het bos niet en wilt u hierin geholpen worden? Of wilt u dat wij de afdekking voor u vernieuwen?

Neem dan even contact met ons. Wij zorgen voor een degelijke oplossing!

Er zijn geen producten in deze categorie.