Sveltéa 3m x 4m

Sveltéa 3m x 4m

Foto

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Do you have any questions about Sveltéa 3m x 4m?

  • Bekeken: 806
  • Model: Sveltéa 3m x 4m
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 4.353,58€
  • Excl. BTW: 3.598,00€

Beschikbare opties:

De automatische afdekking SVELTÉA garandeert een optimale beveiliging van het zwembad.
Conform aan de norm NF P90-308 naar gelang het gekozen beveiligingssysteem
Ultra resistente flenzen voor muur- of betonbevestiging sluiten het zwembad en zorgen voor een uitstekende beveiliging.


Eenmaal gesloten is toegang tot het water onmogelijk*. Als de afdekking SVELTÉA gesloten is, heeft vuil van buitenaf, zoals bladvuil, pollen, stof..., geen toegang meer tot het zwembadwater. Ten slotte garandeert SVELTÉA tevens een thermische barrière : minder verdamping en warmteverlies.


TECHNISCHE EN PRAKTISCHE VOORDELEN:

- Eenvoudig te gebruiken : Dankzij de buismotor in de oprolas en met een eenvoudige draai aan de sleutel of vanaf uw SmartPhone via de App Cover Connect (optie), kan de afdekking in een handomdraai worden op- en uitgerold. - - Ontkoppelbare motor: voor meer gemoedsrust & om het zwembad manueel te beveiligen bij langdurige stroomuitval of een andere mogelijke storing.
- Gemoedsrust: Sveltéa is standaard voorzien van een eindstop. Zodra de sluiting is ingeschakeld, stopt de afdekking automatisch aan het einde van het zwembad.
- Perfect aangepast aan de ontwikkelingen op de markt : voor gebruikers die hebben gekozen voor waterbehandeling met een zoutelektrolyser, is een elektrolysecontact optioneel beschikbaar. De chloorproductie van de elektrolyser wordt beheerd volgens de door u instelde waardes, afhankelijk van of de automatische afdekking open of dicht is.


Fabricatie in Frankrijk.


Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren uitvoeringen, zie foto's.
Kleuren van de lamellen te kiezen: zand, wit, grijs, medium grijs. Gelieve dit op te geven bij uw bestelling.


Na bestelling krijgt u van ons een document om in te vullen met alle nodige afmetingen van uw zwembad, zodat wij de afdekking correct kunnen bestellen.


De opgegeven prijzen van onze webshop, zijn prijzen voor rechthoekige zwembaden. Wilt u een afwijkende afmetingen, een romeinse trap of een trap met vrije vorm? Stuur ons dan even een mailtje en dan bekijken wij de mogelijkheden.


Levering gebeurt aan de voordeur  op een vooraf opgegeven tijdsblok.


Tags: Sveltéa 3m x 4m